Partizan na spisku učesnika Evrokupa

Evrokup je objavio listu 25 ekipa koji će naredne sezone nastupati u tom takmičenju, a na spisku su se našli i Partizan i Zenit koji su u "borbi za Evroligu".

Izvor: SN

Utorak, 25.06.2019.

18:30

Partizan na spisku učesnika Evrokupa
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Već neko vreme je glavna košarkaška tema u Evropi ta specijalna Evroligina pozivnica i glavni učesnici su ekipe Partizana i Zenita i zvanična odluka biće doneta 27. juna.

Bord Evrokupa je imao zasedanje u utorak i tada je sastavljen spisak od 25 ekipa koje će učestvovati u ovom takmičenju, a dva kluba su definitivno najzanimljivija, Partizan i Zenit.

Kako je navedeno na sajtu Evrokupa spisak čini narednu sezonu Evrokupa jednom od najjačih u istoriji takmičenja – tu su četiri nekadašnja prvaka Evrope, Partizan, Huventud, Limož i Virtus Bolonja, kao i sedam šampiona Evrokupa, Ritas, Huventud, Uniks, Lokomotiva Kuban, Galatasaraj, Unikaha i Darušafaka.

Na spisku se nalaze još Monako, Arka Gdinija, Budućnost, Cedevita Olimpija, Darušafaka, Huventud, Trento, Oldenburg, Galatasaraj, Breša, Limož, Lokomotiva Kuban, Makabi Rišon LeZion, Andora, Nanter, Partizan, Promiteas, Ulm, Ritas Viljnus, Virtus Bolonja, Tofaš, Venecija, Unikaha, Uniks i Zenit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: