Legenda Partizana trener Zvezde?

Srpsku sportsku javnost uzburkala je informacija da će vaterpoliste Crvene zvezde preuzeti jedan od najboljih igrača svih vremena i legenda najvećeg rivala.

Izvor: B92

Nedelja, 23.06.2019.

21:37

Legenda Partizana trener Zvezde?
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Beogradski mediji najavljuju da će trener Zvezde postati Igor Milanović, koji je kao trener predvodio Partizan do titule prvaka Evrope 2011, a kao igrač osvojio po dva olimpijska i svetska zlata, te jedno evropsko.

Međutim, Milanović još nije ni razgovarao sa čelnicima Zvezde, sudeći po izjavi direktora kluba.

"Još se nisam video sa Igorom Milanovićem. Za sada bez komentara"
, rekao je za "Večernje novosti" direktor Zvezde Igor Milojević.

Milanović je odigrao 349 utakmica i postigao 540 golova za reprezentaciju Jugoslavije.

Ponikao je u Partizanu gde je i završio igračku karijeru 1996, a sa crno-belima je stigao do osam trofeja kao igrač i 11 kao trener.

Kao igrač je prvak Evrope bio sa zagrebačkom Mladosti dva puta, a igrao je još za Katalunju, Romu, Budvansku rivijeru i Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio duplu krunu 1992..

Kao trener je do evropskog trona osim Partizana predvodio i Pro Reko, bio je i na klupi turskog Galatasaraja, a prošle sezone je predvodio Valjevo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: