Brazil razbio Peru i pogurao Venecuelu ka četvrtfinalu

Fudbaleri Brazila sa 4:0 pobedili su ekipu Perua i kao prvoplasirani iz grupe A odlaze u nokaut fazu Kopa Amerike.

Izvor: SN

Subota, 22.06.2019.

23:05

Brazil razbio Peru i pogurao Venecuelu ka četvrtfinalu
Photo by Alessandra Cabral/Getty Images

Brazilci su bili apsolutni favoriti grupe A i to breme su izneli na najbolji mogući način, pošto grupe napuštaju kao prvoplasirani sa 7 osvojenih bodova, uz 8 postignutih golova i bez primljenog pogotka.

U poslednjem meču su igrali ne samo za sebe već i za reprezentaciju Venecuele, kojoj je trebao što veći poraz Peruanaca kako bi se uz Brazil plasirali u četvrtinu finala Kopa Amerike.

Brazil je rano došao do vođstva, Kazemiro je već u 12. minutu utakmice doveo "Karioke" do prednosti, da bi drugi pogodak koji je postigao Firmino već obišao planetu.

Golman Perua Pedro Galjese je loše ispucao loptu pogodivši Firmina u leđa, da bi lopta potom pogodila stativu, odbila se do Firmina koji je lako obišao Galjesea i postigao drugi gol na susretu.

Na 3:0 povisio je Everton u 32. minutu utakmice, a konačan rezultat je postavljen u drugom poluvremenu, pošto je Dani Alves u 53. minutu bio strelac, a tačku je u 90. minutu stavio Vilijan.

Što se tiče Venecuele, oni su sa 3:1 pobedili Boliviju zahvaljujući golovima Makiza (dva puta) i Martinesa dok je počasni pogodak za Boliviju postigao Leonel Žustinijano.

Brazil sa 7 osvojenih bodova ide u četvrtfinale kao prvoplasirani i sa sobom vode Venecuelu koja je sa 5 bodova završila kao druga u grupi A.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: