Aleks Smit: Ponovo učim da trčim

Kvoterbek NFL ekipe Vašington Redskins Aleks Smit oporavlja se od teškog preloma noge koji ga je zadesio u novembru mesecu.

Izvor: SN

Subota, 22.06.2019.

19:02

Aleks Smit: Ponovo učim da trčim
Photo by Joe Robbins/Getty Images

Tridesetpetogodišnji Aleks Smit po prvi put od povrede je govorio za medije i u tom razgovoru je napomenuo da mu je trenutno velika prepreka to što ponovo uči da trči.

"Ponovo učim da trčim. Postoje koraci koje moram da preduzmem pre povratka na teren i ovo je jedan od njih. On je i najveći. Nije mi problem bacanje, ja loptu već bacam, problem su druge stvari, poput kretanja, promene pravca, trčanja...", rekao je Aleks Smit u razgovoru sa Endži Gof.

Smit kaže da će mu noga biti fiksirana još nekih šest nedelja.

"Trenutno sam okrenut porodici. Igram bejzbol sa sinovima i trčim sa ćerkom. To su stvari koje svakako moram da savladam pre povratka na teren i taj izazov me raduje. Snažniji sam svake nedelje i što vreme duže prolazi to sam bliži povratku na teren"

Aleks Smit vuče srpske korene, poznate su priče o njegovom dedi koji je srpskog porekla, pa i sam Aleks na telu ima određene tetovaže sa srpskim obeležjima.

On je sa Kanzas Siti Čifsima potpisao petogodišnji ugovor vredan 111 miliona dolara, od čega je 71 milion garantovan i potom je trejdovan u redove Vašington Redskinsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: