"Da Majkl Džordan igra danas, prosečno bi davao 50 poena" VIDEO

Nekadašnji NBA košarkaš Denis Rodman rekao je da je Majkl Džordan bez premca najbolji košarkaš svih vremena.

Izvor: SN

Subota, 22.06.2019.

18:38

Brian Bahr /Allsport

Već neko vreme određeni fanovi košarke vode debatu oko toga ko je najbolji košarkaš u istoriji, Lebron Džejms, Majkl Džordan ili možda neko treći.

Denis Rodman je rekao šta on misli na ovu temu i uz dodao da bi Majkl Džordan, danas beležio 50 poena u proseku.

Denis Rodman je u Čikago Bulsima sa Majklom Džordanom u timu uspeo da bude NBA šampion tri puta u nizu. Popularni "Crv" važi za jednog od boljih defanzivaca ikada, a slavu je stekao u redovima Detroit Pistonsa. Popularnih "Bed bojsa".

Rodman je gostovao u emisiji "First Take" gde je govorio između ostalog i o svom nekadašnjem saigraču, ali i o "klincima" koji tek dolaze u ligu.

"Debata oko najboljeg košarkaša u istoriji se vodi već neko vreme. Da Majkl danas igra on bi beležio 50 poena u proseku. Lebron je sjajan igrač i tu nema dileme, ali je on u Top3 zajedno sa Kobijem, Medžikom i Karimom, ali Majkl je na vrhu. Ne znam zašto se uopšte diskutuje o najboljem ikada", rekao je Denis Rodman.

Gostovanje Denisa Rodmana možete pogledati na priloženom video klipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: