Zbog nevremena promenjeni termini igranja mečeva Svetske lige u Beogradu

Mečevi za plasman na završnom turniru Svetske lige, zbog vremenskih uslova, igraće se u subotu i nedelju u dnevnom terminu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.

Izvor: SV

Četvrtak, 20.06.2019.

15:01

Zbog nevremena promenjeni termini igranja mečeva Svetske lige u Beogradu
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

U subotu i nedelju utakmice za razigravanje za plasman igraće se u prepodnevnim terminima od 10 i 11.45 sati, dok će se polufinalni mečevi u subotu, odnosno utakmica za treće mesto i finale u nedelju igrati od 15 i 16.45 časova.

"Bili smo primorani da donesemo ovakvu odluku kako bismo osigurali da se svi mečevi odigraju u planiranom roku”, rekao je generalni sekretar VSS Nemanja Marijan.

On je dodao da na vremenske prilike, odnosno u ovom slučaju neprlike, nije moglo da se utiče.

“Ipak smo morali da se prilagodimo situaciji i pronađmo rešenje koje će nam omogućiti da se turnir neometano privede kraju. Pozivamo publiku da i tokom vikenda u velikom broju dođe na otvoreni bazen SC Tašmajdan i pruži podršku našim vaterpolistima", izjavio je Marijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: