Filipović: Hvala publici što su nas nosili do zaslužene pobede VIDEO

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Hrvatsku i zahvalio je publici na velikoj podršci.

Izvor: SN

Sreda, 19.06.2019.

23:20

Filipović: Hvala publici što su nas nosili do zaslužene pobede VIDEO
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija je večeras sa 11:10 pobedila Hrvatsku u drugom kolu Grupe dva završnog turnira Svetske lige na SC Tašmajdan.

"Zasužena pobeda Srbije, ali ostaje mali žal što smo ispustili 9:6, jer smo imali igru i konce u svojim rukama. To je nešto što moramo da ispravimo", rekao je Filipović novinarima posle meča.

"Zahvalio bih publici koja se čula, pogotovo u odlučujućim trenucima. Ali, pre svega, želim da, u ime ekipe i celog stručnog štaba, zahvalim ljudima koji su sinoć ostali do kasnih sati po onom kijametu rizikujući svoje zdravlje ne bi li nama dali podršku. Sinoćnja pobeda nam je bila najbitnija, ovo večeras je bila prava poslastica i srećan sam što smo završili s pobedom", rekao je Filipović.

Srbija igra u četvrtak protiv Kazahstana.

"Da se ne lažemo, favoriti smo, samo moramo da pristupimo ozbiljno. Treba da iskoristimo ovaj momenat da se što manje istrišimo ako je to moguće, ne bi li se spremili za četvrtfinale, jer vidimo da u četvrtfinalu može svašta da se dogodi jer su se u drugoj grupi mnoge ekipe ukrstile", rekao je Filipović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: