Luis Enrike napustio klupu Španije!

Španski fudbalski trener Luis Enrike napustio je kormilo reprezentacije posle 11 meseci zbog privatnih problema, kako je navedeno.

Izvor: SN

Sreda, 19.06.2019.

17:15

Luis Enrike napustio klupu Španije!
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Nakon manje od godinu dana na klupi Španije Luis Enrike je podneo ostavku i u narednom periodu zameniće ga njegov dosadašnji asistent Robert Moreno.

Nekadašnji trener Barselone je sa nacionalnim timom Španije potpisao dvogodišnji ugovor 2018. godine.

Enrike se svojim službenim dužnostima nije posvećivao još od marta meseca zbog porodičnih problema, koji su hitno morali biti rešenii.

"Odluku je doneo sam Luis Enrike i mi smo mu zahvalni na svemu. Ostaće nam u veoma lepom sećanju. Probleme koje ima nemaju veze sa nama i takođe smatramo da je za njega najbolje da ode. Ubeđeni smo da je tim vrlo dobro pripremljen i da će biti jako dobro vođen od strane Roberta Morena koji je stigao zajedno sa Luisom Enrikeom", poručio je Luis Rubiales, prvi čovek Fudbalskog saveza Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: