Murinjo: Portugal? Ne nužno

Fudbalski stručnjak Žoze Murinjo razmatra mogućnost vođenja nekog nacionalnog tima.

Izvor: MT

Sreda, 19.06.2019.

13:03

Murinjo: Portugal? Ne nužno
(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Portugalac bi u ovom trenutku radije preuzeo neku od reprezentacija, nego što bi se vratio klupskom fudbalu, prenosi Skaj.

"Posebni" nema angažman već više od pola godine, pošto je dobio otkaz u Mančester junajtedu, nakon najgoreg starta sezone u poslednjih 28 godina.

Iako je ranije govorio da bi u nekom trenutku u karijeri vodio "svoj" Portugal, tako nešto trenutno nije u planovima Murinju.

"Želeo bih da se oprobam u novim takmičenjima za mene, kao što su Svetsko i Evropsko prvenstvo. Da li je reprezentacija Portugala pravo mesto za mene? Ne nužno", kaže 56-godišnji strateg.

Murinja su nedavno povezivali sa madridskim Realom, ipak, on ističe da ga više privlače novi projekti.

"Osvajanje pete titule u petoj različitoj zemlji ili treće Lige šampiona sa trećim različitim klubom je nešto o čemu razmišljam. Neću nužno da prihvatim neku ponudu, bez uverenja u ostvarljivost čitavog projekta. Želim da budem srećan", zaključio je Murinjo.

"Posebni" je u dosadašnjoj karijeri vodio brojne klubove, a najveći trag ostavio je u Portu, Čelsiju i milanskom Interu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: