Peti uzastopni poraz odbojkašica Srbije

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Nemačke sa 3:1 (25:14, 25:20, 23:25, 25:17), u drugom meču poslednjeg vikenda Lige nacija.

Izvor: MT

Sreda, 19.06.2019.

12:30

Peti uzastopni poraz odbojkašica Srbije
(credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Ovo je peti uzastopni poraz naših odbojkašica, koje su u kineski Ningbo došle u veoma podmlađenom sastavu.

Nemice su do pobede došle zahvaljujući agresivnijoj igri u polju.

Izabranice Feliksa Kozlovskog su sjajno servirale, napravile manje grešaka i tako zasluženo ostvarile svoj šesti trijumf u ovom takmičenju.

Ubedljivo najbolja igračica ovog susreta bila je Luiza Lipman, koja je postigla 24 poena, dok je Lena Stigrot dodala 15.

Kod naše reprezentacije, ponovo je najbolju igru prikazala mlada odbojkašica Vizure Katarina Lazović, koja je osvojila 17 poena.

Sutra su na programu poslednji mečevi regularnog dela ovogodišnje Lige nacija. Srbija će na megdan Kini, dok Nemice očekuje duel sa Bugarskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: