U21 EP: Rumuni deklasirali mlade Hrvate

Mlada fudbalska reprezentacija Rumunije pobedila je u prvom meču C grupe na Evropskom prvenstvu u Italiji i San marinu najbolji tim Hrvatske sa 4:1 (2:1).

Izvor: Z.K.

Utorak, 18.06.2019.

20:59

U21 EP: Rumuni deklasirali mlade Hrvate
EPA-EFE/LUCA FANFANI

Bio je to sjajan meč Rumuna koji su odigrali veoma dobro protiv Hrvata koji posle ovako ubedljivog poraza imaju male izglede za plasman u polufinale, jer su u grupi i Engleska u Francuska.

Rumunija je povela iz jedanaesterca u 11. minutu,, a strelac je bio napadač Palerma Georgi Puškaš.

Samo tri minuta kasnije, Rumunija je duplirala prednost, Janis Hađi je glavom šutirao između dvojice fudbalera Hrvatske i mreža se zatresla.

Nije dugo trajala radost Rumuna, svega sedam minuta kasnije Hrvatska je stigla da smanji na 1:2 i to preko Nikole Vlašića. Bio je to dobar udarac sa 20 metara koji golman Rumunije nije uspeo da zaustavi.

U nastavku, još dva pogotka Rumuna. Prvo je u 66. minutu posle kardinalne greške Borne Šoše, Baluta došao do lopta i zatresao mrežu "vatrenih".

Konačno u trećem minutu nadoknade,, posle centaršuta sa desne strane Adrijan Petre je postigao gol za konačnih 4:1.

Od 21 čas u okviru C grupe igraju Engleska i Francuska.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: