Vaterpolisti Srbije na meč sa Australijom dolaze u specijalnim majicama

Vaterpolisti Srbije od 21 čas započinju borbu za olimpijsku vizu utakmicom protiv Australije na startu finalnog turnira Svetske lige u Beogradu.

Izvor: B92

Utorak, 18.06.2019.

20:05

Vaterpolisti Srbije na meč sa Australijom dolaze u specijalnim majicama
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kako saznajemo, "Delfini" će na bazen SC Tašmajdan izaći u specijalno dizajniranim majicama.

Na njima su se našle poruke podrške navijača naše reprezentacije.

Na instagram nalog Vaterpolo saveza Srbije stiglo je preko 500 poruka, a šest najkreativnijih nagrađeno je paketom karata za sve utakmice Finalnog turnira Svetske lige.

Iz Saveza je najavljeno da će svakoga dana organizovati akcije na svom instagram nalogu @waterpoloserbia i poklanjati najvernijim navijačima pojedinačne karte za utakmice naše reprezentacije.
View this post on Instagram

Uz vašu podršku kreæemo sutra u pohod na Svetsku ligu 🏆🤽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sve poruke podrške koje ste poslali su sjajne, a ovako æe izgledati majice sa šest najkreativnijih poruka koje æe naši reprezentativci nositi pre utakmice 👏🏼🇷🇸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zahvaljuæi svojim porukama paket karata za završnicu Svetske lige osvojili su - 🔹@gacevic_rastko 🔹@eugenija_the_great 🔹@majamomcilovic 🔹@ljubaenterijer 🔹@stop_shop_2018 🔹@ivanciccaa ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Èestitamo i vidimo se na Tašu! 💪🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teamserbia #waterpolo #waterpolo #waterpoloserbia #finawaterpolo

A post shared by Vaterpolo savez Srbije (@waterpolo_serbia) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: