Milojević: Suduva ima kvalitet, moramo se dobro pripremiti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je Suduva kvalitetan protivnik.

Izvor: B92

Utorak, 18.06.2019.

18:57

Milojević: Suduva ima kvalitet, moramo se dobro pripremiti
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

On je poručio i da će se njegova ekipa dobro pripremiti za dvomeč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Žrebom u Nionu je odlučeno da će Suduva biti protivnik Zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a dve ekipe igrale su i prošle godine u kvalifikacijama.

"Dobro se poznajemo, poznaju i oni nas. Imaju mnogo igrača sa prostora bivše Jugoslavije, to su njihovi nosioci igre. Tu su Živanović, Čađenović, kao i mnogo igrača koji su nastupali u Hrvatskoj. Sigurno treba obratiti pažnju na njih. Još je rano, ali sigurno ćemo detaljno analizirati protivnika", rekao je Milojević..

Prva utakmica igraće se 9. ili 10. jula u Litvaniji, a revanš je na programu sedam dana kasnije u Beogradu.

Iako se za godinu dana nije mnogo toga promenilo, Milojević je rekao da će predstojeći dvomeč biti drugačiji od onog pre godinu dana.

"Gledajući njihovu ekipu danas, vidim da su zadržali sedmoricu ili osmoricu igrača, trener im je isti, prvaci su svoje zemlje i sigurno ih treba poštovati. Igraju sa trojicom fudbalera u odbrambenoj liniji i dalje su u formaciji 3-5-2 i imaju visoke igrače. Igru uglavnom baziraju na prekidima i dugim loptama. Ne bih želeo da mnogo pažnje obraćamo na prošlogodišnji susret, ova utakmica će biti posebna".

"Odmerićemo snage sa dobrim i kvalitetnim protivnikom, treba da se spremimo kao što smo se spremali poslednje dve godine, da budemo maksimalno fokusirani za obe utakmice", dodao je trener crveno-belih.

Milojević je dodao da su igrači motivisani na pripremama i da sve zahteve lako izvršavaju.

"Ekipa je bez velikih promena u odnosu na prošlu godinu, što meni mnogo olakšava posao, jer sada već možemo da se bavimo i nekim detaljima u igri koji su nam falili i koje želimo da unapredimo. Formu ćemo brusiti kroz prijateljske utakmice. Prednost Suduve je što su oni već u takmičarskom ritmu, tako je bilo i prošle godine. Mislim da ćemo kroz jake protivnike na pripremama uspeti da dođemo do željene forme na startu kvalifikacija za Ligu šampiona", rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: