Kinezi nude Rafi Benitesu 13,5 miliona evra po sezoni

Menadžer Njukasla Rafael Benites ima odličnu ponudu iz Kine.

Izvor: Z.K.

Utorak, 18.06.2019.

18:41

Kinezi nude Rafi Benitesu 13,5 miliona evra po sezoni
Photo by Alex Broadway/Getty Images

Kako je preneo "Bi Bi Si", čelnici superligaša Dalijana Jifanga žele španskog stručnjaka na mestu trenera i u tom smislu neće žaliti novac da ga dovedu.

Benitesu krajem meseca ističe ugovor sa klubom sa severa Engleske, a potpisivanje novog još nije dogovoreno, tako da su veliki izgledi da napusti Njukasl posle tri godine.

Čelnici Dalijana mu sa druge strane nude veliku platu od 13,5 miliona evra po sezoni.

Takođe, ime španskog stručnjaka se proteklih dana dovodilo u vezu sa Čelsijem, koji je ostao bez menadžera odlaskom Mauricija Sarija u Italiju, gde je preuzeo kormilo Juventusa.

Kada je reč o Dalijanu, ove sezone im ne ide baš najbolje pošto su pobedili na svega tri od 13 ligaških utakmica pod komandnom palicom južnokorejskog trenera Čoi Kanga Hija.

Njukasl je proteklu sezonu u Premijer ligi završio na 13. mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: