Tončev optimista po pitanju prolaska Radničkog u dvomeču sa Florom

Prvi čovek fudbalskog kluba Radnički iz Niša Ivica Tončev rekao je da njegova ekipa neće potceniti Floru iz Talina, u dvomeču kvalifkacija za Ligu Evropa.

Izvor: B92

Utorak, 18.06.2019.

18:27

Tončev optimista po pitanju prolaska Radničkog u dvomeču sa Florom
Foto: thepedja@gmail.com / STARSPORT

On je dodao i da je optimista po pitanju prolaska Radničkog u drugo kolo kvalifikacija.

"Klub iz Estonije igra kvalitetan fudbal i njihova je prednost što kod njih uveliko traje prvenstvo, dok mi uigravamo tim. Uprkos tome, verujem u naš tim i da ćemo dati sve od sebe da prođemo u naredno kolo. Naš tim ima iskustvo iz prethodne sezone i to ćemo pokušati da iskoristimo na najbolji način. Ekipu iz Estonije ne potcenjujemo, ali smo svesni svog kvaliteta i iskustva igrača od kojih su mnogi odigrali veliki broj evropskih mečeva", rekao je Tončev za klupski sajt.

Prva utakmica igra se u Nišu 11. jula, a revanš je na programu sedam dana kasnije u Talinu.

"Estonski tim čine domaći igrači, uz jednog stranca i to iz Finske. Oni će igrati 'baltički' fudbal, sa mnogo duela i skok igre, a mi ćemo svojim ofanzivnim stilom gledati da ostvarimo prednost u prvom meču, kako bismo rasterećenije otputovali u Talin. Pozivam sve ljubitelje Radničkog da nas podrže kako bismo 11. jula u Nišu i 18. jula u Talinu slavili zajedno", naveo je Tončev.

Prvenstvo Estonije uveliko traje, a Flora je posle 15 kola prva na tabeli sa 40 bodova, pet više od drugoplasirane Levadije.

Flora je redovan je učesnik evropskih kvalifikacija, ali nije prolazila prvo, eventualno drugo kolo. Najubedljiviji poraz na međunarodnoj sceni doživela je od Partizana 1999. godine, kada je bilo 0:6.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: