Mediji: Junajted očekuje da Pogba ostane

Uprava i trener Mančester junajteda očekuju da fudbaler Pol Pogba ostane u klubu i u predstojećoj sezoni, preneli su britanski mediji.

Izvor: SV

Ponedeljak, 17.06.2019.

14:28

Mediji: Junajted očekuje da Pogba ostane
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Kako je naveo Skaj, trener Junajteda Ole Gunar Solšer smatra Pogbu jednim od najvažnijih igrača u svojim planovima u prvoj celoj sezoni na klupi mančesterskog tima.

Pogba je u nedelju u Tokiju rekao da je "možda pravo vreme za novi izazov u nekom drugom klubu".

Za Pogbu, koji je prošlog leta sa Francuskom osvojio Svetsko prvenstvo, zainteresovani su Juventus i Real Madrid.

Skaj je u aprilu preneo da je uprava Reala uverena da će u letnjem prelaznom roku dovesti dva dobra igrača iz Premijer lige, Edena Azara iz Čelsija i Pogbu iz Mančester junajteda. Azar je prošle nedelje za 130 miliona funti prešao u Real.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratiči doputovao je prošle nedelje u London gde je razgovarao sa kolegama iz Mančester junajteda o povratku Pogbe u Torino, tri godine nakon što je napustio klub i prešao u Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: