Posle Jovića ide i Rebić, Hrvat sve bliži dresu Intera

Fudbaler Ajntrahta Ante Rebić mogao bi ovog leta da promeni sredinu.

Izvor: Z.K.

Subota, 15.06.2019.

20:20

Posle Jovića ide i Rebić, Hrvat sve bliži dresu Intera
Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

Veruje se da je za njegove usluge zainteresovan Inter iz Milana koji je spraman da za njegov dolazak na "Đuzepe Meacu" izdvoji 40 miliona evra.

Rebić je odlično odigrao prošle sezone na Svetskom prvenstvu u Rusiji čime je privukao pažnju, a imao je i dobru sezonu u redovima bundesligaša.

Ajntraht je nedavno prodao Luku Jovića u Real za 60 miliona evra i ukoliko prodaju i Rebića zaradiće sto miliona evra koje že moći da upotrebe za dovođenje novih igrača.

Novi trener Intera Antonio Konte smatra da bi Rebić bio odlično pojačanje. Hrvatski internacionalac bi zamenio Ivana Perišića za kog se veruje da će ovog leta napustiti redove nero-azura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: