Neško Milovanović zvao Sašu Ilića u Lučane

Trener lučanske Mladosti Neško Milovanović je uputio poziv Saši Iliću da zaigra za taj klub, piše Sportski žurnal.

Izvor: SV

Subota, 15.06.2019.

10:18

Neško Milovanović zvao Sašu Ilića u Lučane
Nenad Mihajlovic/Starsportphoto.com

Kako se navodi, Milovanović je istakao da se "uopšte nije šalio".

"Izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal. Ono što Saša može da napravi za poluvreme mnogi ne mogu za celu sezonu. Odigra poluvreme, spoji tri puta napadača s golom i to je to. Ništa drugo ne bi trebalo da radi. On to može i u ovim godinama, pokazao je. Prošle sezone bio je najbolji igrač Partizana", rekao je Milovanović.

Legendarni kapiten "crno-belih" je na kraju sezone završio karijeru, a za beogradski sportski dnevnik je potvrdio da je dobio poziv trenera Mladosti.

"Hvala Nešku na lepim rečima i na tome što mes e setio. Ali ja sam završio karijeru. Mnogo poštujem tog čoveka, ipak, kopačke sam okačio o klin", istakao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: