Kasorla još godinu dana u Viljarealu

Iskusni vezni fudbaler Santi Kazorla produžio je ugovor sa Viljarealom na još jednu sezonu, objavio je španski klub.

Izvor: SN

Petak, 14.06.2019.

16:05

Kasorla još godinu dana u Viljarealu
Photo by Fotopress/Getty Images

Tridesetčetvorogodišnji Kazorla preporodio se prošle sezone u dresu "žute podmornice", iako su mu doktori predviđali kraj karijere zbog čestih operacija Ahilove tetive, toliko da se posle četiri godine vratio u reprezentaciju Španije.

Za odlične nastupe nagrađen je novim ugovorom u klubu u kome je počeo seniorski fudbal, a sada troši ukupno treći mandat.

Na Madrigalu je stekao ime, a potpuno se afirmisao u Malagi i Arsenalu, čiji je član bio šest godina pre nego što se prošle vratio u Viljareal.

Za reprezentaciju Španije upisao je 14 golova na 77 utakmica i bio član trofejne generacije Španije sa dve titule prvaka Evrope (2008, 2012).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: