Irving otpisao Boston i 21 milion dolara

Američki košarkaš Kajri Irving neće iskoristiti opciju u ugovoru kojom bi ostao član Boston Seltiksa i naredne sezone.

Izvor: LN

Sreda, 12.06.2019.

19:32

Irving otpisao Boston i 21 milion dolara
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

To je preneo dobro obavešteni američki novinar Šems Čaranija.

Irving ima igračku opciju u ugovoru, kojom bi, ukoliko bi se na nju odlučio, i naredne sezone bio član Seltiksa i inkasirao 21,3 miliona dolara bruto.

Bivši NBA šampion sa Klivlendom je morao da donese odluku o svojoj budućnosti, pa će od naredne sezone, tačnije od 1. jula, postati slobodan agent i moći da razgovara sa svim timovima.

27-godišnjak je minule sezone nastupio na 67 mečeva i na njima imao prosek od 23,9 poena i 6,9 asistencija, a Boston je vodio do polufinala Istoka, gde je bio bolji Milvoki.

Prema najsvežijim informacijama Irvingu se najviše sviđa odlazak u Bruklin Netse, ali će obaviti razgovore i sa drugim franšizama, poput Njujork Niksa, Los Anđeles Lejkersa...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: