Mediji: Krstajić pred otkazom, Tumbaković najbliži klupi Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić dobiće otkaz nakon ubedljivog poraza u Ukrajini (5:0).

Izvor: SV

Sreda, 12.06.2019.

09:48

Mediji: Krstajić pred otkazom, Tumbaković najbliži klupi Srbije
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Na njegovo mesto biće imenovan Ljubiša Tumbaković, prenose beogradski mediji.

Kako navodi Sportski žurnal, na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije do kraja nedelje biće smenjen Krstajić, a nekada trofejni trener Partizana je prvi kandidat da ga nasledi.

Tumbaković je pre samo pet dana napustio klupu selekcije Crne Gore jer je odbio da vodi ekipu u meču protiv tzv. Kosova, isto kao što odbio i tandem fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković - Mirko Ivanić.

Ispred Tumbakovića biće postavljen samo jedan cilj - plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine, uoči nastavka kvalifikacija u septembru kada "orlovima" dolazi u Beograd prvak Evrope Portugalija.

Reprezentacija Srbije posle tri utakmice ima četiri boda u B kvalifikacionoj grupi, isto koliko i Luksemburg, ispred je Ukrajina sa 10, a iza Portugalija sa dva iz isto toliko mečeva, dok Litvanija ima jedan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

245 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: