Vredi 120 miliona, a još se "trese" pred Ronaldom

Najveća nada portugalskog fudbala Žoao Feliks izjavio je da mu se ostvario san jer je igrao zajedno sa Kristijanom Ronaldom za reprezentaciju svoje zemlje.

Izvor: LN

Utorak, 11.06.2019.

12:50

Vredi 120 miliona, a još se
Photo by Octavio Passos/Getty Image

Feliks ima 19 godina i pre šest dana je debitovao za Portugal u utakmici sa Švajcarskom u polufinalu Lige nacija.

"Bilo je baš čudno. Nikad ga pre nisam video uživo, bar ne da je bio tako blizu mene. Stajao sam pored njega i bilo mi je čudno. Ostvario mi se san kada sam bio u istoj svlačionici sa njim", rekao je Feliks za klupsku televiziju Benfike.

Uprkos svemu, upoznavanje sa Ronaldom mu je najveći utisak.

"Kazao sam drugarima da je izgledalo kao da igram video igrice, on je izgledao kao figura iz video igrica", naveo je Feliks i dodao da je bio toliko uzbuđen da se i ne seća šta mu je Ronaldo rekao kada su se prvi put sreli.

Feliks, za kojeg Benfika navodno traži 120 miliona, je imao samo tri godine kada je Ronaldo debitovao za Portugal, a sada se smatra njegovim naslednikom.

"Kristijano Ronaldo je primer svima. Svi se ugledamo na njega",
rekao je mladi fudbaler Benfike.

Žoao Feliks je u nedavno završenoj sezoni, prvoj u karijeri, dao 20 golova za Benfiku, a poređenje sa Ronaldom je počelo kada je počeo negov uspon forme tokom godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: