Real zvanično predstavlja Jovića u sredu

Luka Jović, srpski fudbaler, biće predstavljen u sredu kao novi igrač Real Madrida.

Izvor: LN

Utorak, 11.06.2019.

12:22

Real zvanično predstavlja Jovića u sredu
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Jović će biti predstavljan u sredu zbog obaveza sa mladom reprezentacijom Srbije, dok će drugo pojačanje Madriđana Eden Azar biti predstavljen dan kasnije.

Srpski golgeter je nedavno završio transfer iz Ajntrahta iz Frankfurta u Real za, kako su mediji preneli, 60 miliona evra.

On će izaći na teren Santjago Bernabeua tačno u 13 časova i po prvi put izaći pred medije i navijače "kraljevskog kluba", a zatim će održati pres konferenciju.

21-godišnji napadač će predstavljati mladu reprezentaciju Srbije na EP, koje se održava u Italiji i San Marinu i traje od 16-30. juna.

Podsetimo, on je minule sezone u Ajntrahtu odigrao 32 utakmice, na kojima je postigao učinak od 17 golova i šest asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: