Spajić: Nema više svrhe pričati o Ukrajini

Srpski fudbaler Uroš Spajić rekao je da više nema svrhe govoriti o debaklu od Ukrajine i da je pobeda nad Litvanijom jedini izlaz iz loše situacije.

Izvor: PT

Nedelja, 09.06.2019.

20:20

Spajić: Nema više svrhe pričati o Ukrajini
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

"Izlaz iz ove situacije je smo jedan, a to je da pobedimo Litvaniju. Svima nam je bilo veoma teško. Sramota je, svesni smo toga i preuzeli smo odgovornost. Drugog puta nema", rekao je Spajić novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija je u petak doživela debakl u Ukrajini, gde je poražena od reprezentacije te zemlje sa 5:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Možemo koliko god hoćete da pričamo o toj utakmici, ali nema svrhe. Tri boda su izgubljena, rezultat je težak i jedino rešenje je da pobedimo i uradimo sve što je do nas da se ovo", kazao je Spajić.

"Pitanje je da li smo precenili nas ili potcenili njih. Drugi gol nas je, a naročito treći, totalno dotukao. Utakmica u totalno pogrešnom smeru, otišlo je kako nismo planirali i očekivali",
dodao je Uroš Spajić.

Srbija će narednu utakmicu igrati sutra od 20.45 protiv Litvanije pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: