Partizanu u problemu zbog suspenzije FSS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan zabranom registracije za nove igrače.

Izvor:

Petak, 07.06.2019.

11:20

Partizanu u problemu zbog suspenzije FSS
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbalski Klub Partizan u predstojećem prelaznom roku ima velike planove po pitanju dovođenja igrača, međutim sve to može biti osujećeno zbog odluke koju je donela disciplinska komisija FSS.

Kako preno "Mozzart", Partizan se našao u ovom problemu jer nije izmirio ranija dugovanja, koja su ustanovljena na osnovu pravosnažnih rešenja fudbalskih organa.

U istom poblemu se nalaze još neke ekipe iz Superlige poput Rada, a tu su i ekipe Zemuna, Dinamo Vranja i Borca iz Čačka koji će se od sledeće sezone takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

Ipak očekuje se da ekipa iz Humske u skorije vreme reši ovaj problem da bi mogla da završi transfere Dominika Dinge i Aleksandra Lutovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: