Džošua: Nisam imao napad panike. Ja sam kriv

Bivši svetski šampion u bokserskoj teškoj kategoriji Entoni Džošua rekao je da nema izgovora posle nedavnog poraza tehničkim nokautom od Endija Ruiza.

Izvor: SN

Sreda, 05.06.2019.

13:30

Džošua: Nisam imao napad panike. Ja sam kriv
Photo by Al Bello/Getty Images

Posle 23 borbe u profesionalnoj karijeri Entoni Džošua je doživeo prvi poraz i to nokautom.

Nokautirao ga je Endi Ruiz u sedmoj rundi i tako postao novi svetski šampion u teškoj kategoriji i vlasnik IBF, WBO i WBA pojasa.

"Nisam imao napad panike. Moram ovaj poraz da prihvatim kao muškarac. Nikoga i ništa za ovo ne krivim. Ja sam bio taj koji se pojavio u Njujorku i odradio lošu borbu. Moja taktika nije bila najbolja, moraću sve da analiziram, da se prilagodim i da dam sve od sebe da to ispravim. Sve to, kako bih mogao da povratim titulu u revanšu", rekao je Entoni Džošua.

Posle sedam rundi u njujorškom Medison Skver Gardenu, Džošua nije delovao najbolje pa se veoma zabrinut obratio treneru rekavši: "Zašto se ovako osećam?"
Momentalno je podvrgnut ispitivanjima, ali je sve bilo u redu.

"Bilo je previše optužbi i briga oko toga da li je sve u redu sa mnom. Mogu vam reći ovo – ja sam vojnik i kao takav imam uspone i padove. Čestitam Endiju Ruizu. Narednih šest meseci će biti šampion i onda su pojasevi u vazduhu i moraće da ih odbrani. Ne zanima me previše da li će revanš biti u Njujorku ili u Engleskoj"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: