Džerald Mekoj potpisuje za Panterse

Defanzivni tekl Džerald Mekoj koji je ostao bez ugovora u Tampa Bej Bakanirsima postaće novi defanzivac Karolina Pantersa.

Izvor: SN

Utorak, 04.06.2019.

13:03

Džerald Mekoj potpisuje za Panterse
Photo by Michael Reaves/Getty Images

Džerald Mekoj je u ligu došao 2010. godine kada su ga Tampa Bej Bakanirsi "podigli" sa 3. pozicije na NFL draftu, iza Sema Bredforda i Ndamukoga Sua.

Od tada pa sve do 20. maja 2019. godine, Mekoj je bio član Bakanirsa i za to vreme je imao 6 "Pro Boul" nastupa i 5 "Ol Pro" selekcija, uz to je na 123 utakmice imao 267 obaranja (teklova) i 54,5 sekova (obaranje kvoterbeka za gubitak jardi).

Kako su preneli američki mediji, Mekoj je imao 10 ponuda, a izbor je suzio na Klivlend Braunse, Balimor Rejvense i Karolina Panterse, da bi se na kraju odlučio za Panterse, koji su mu ponudili jednogodišnji ugovor vredan 10,25 miliona, od čega je 8,25 garantovano i dobio je 4 miliona dolara bonusa za potpis.

Karolina je pre nekoliko dana očistili "seleri kep" tako što su izmenili ugovor Toriju Smitu i otpusili su Meta Kalila. Mekoj će biti odličan dodatak Karolininoj "3-4" šemi u odbrani koju forsira njihov trener Ron Rivera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: