Partizan predstavio Blejka Stepa

Izvor: B92

Utorak, 02.11.2004.

20:14

Default images

Košarkaški klub Partizan predstavio je u utorak dugo iščekivano pojačanje, Amerikanca Blejka Stepa, koji igra na poziciji beka.

Step će popuniti mesto stranca u ekipi, a u Beograd je doputovao u utorak.

"Sjajan je osećaj kada stičete nova iskustva. Ovo mi je prvi put da sam u Evropi. Znam da dolazim u veliki klub i najjaču i najbolju ligu, Evroligu. Ne znam još kakva mi je uloga namenjena, ali nadam se da im fali igrač kao što sam ja i da ću se uklopiti", rekao je Step.

Step je rođen 1982. godine, visok je 193 centimetra. Pored beka-šutera, povremeno igra i na poziciji plejmejkera.

Poslednje četiri godine igrao je za Gonzaga univerzitet u SAD, gde je prošle sezone beležio u proseku 14,6 poena i 6,7 asistencija po utakmici.

Nakon uspešne sezone, Stepa je na izboru NBA igrača izabrala Minesota u drugoj rundi, sa 58. pozicije. U predsezoni odigrao je za Vulfse četiri utakmice, na kojima je postizao prosečno 7,5 poena za 15,5 minuta provedenih u igri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: