Pokorio "Marakanu" – dobija novi ugovor u Humskoj

Iskusni defanzivac Bojan Ostojić ostaće u Partizanu i sledeće sezone.

Izvor: AK

Subota, 25.05.2019.

14:18

Pokorio
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

To je najavio generalni direktor Partizana Miloš Vazura

Ostojić je bio u drugom planu tokom većeg dela protekle sezone u Humskoj, da bi na kraju postao junak.

On je u svom jubilarnom 100. meču u crno-belom dresu postigao jedini gol u finalu Kupa protiv Crvene zvezde na "Rajku Mitiću" i tako doneo Partizanu novi trofej.

"Tražio sam Savi da peva za Ostoju, obradu "Dijare". Videli smo se s Ostojim, otišao je pre nekoliko dana na odmor. Sastaćemo se sledeće nedelje, deo je Partizana
", rekao je Vazura, a prenosi "Sportski žurnal".

Od Ostojića su se bukvalno svi oprostili još pred početak finala, a ni on sam nije bio uveren da će ostati u Humskoj.
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
"Ističe mi ugovor i na meni je da razgovaram sa ljudima iz uprave. Da se našalim, šanse su 50-50 – ja hoću, oni neće", našalio se Ostojić posle derbija.

Ostojić je u Partizan došao 2016. iz Čukaričkog, a uz njega je stasalo nekoliko mladih štopera, pre svih zvezda Fiorentine Nikola Milenković, a trenutno je mentor Svetozaru Markoviću i novoj nadi crno-belih Strahinji Pavloviću.

Iskusni 35-godišnji defanzivac je karijeru počeo u rodnom Sevojnu, a potom je igrao za Slobodu iz Užica, Radnički iz Kragujevca, BAKS, Novi Pazar i Voždovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: