"Lebron je već razgovarao sa Lenardom i Batlerom"

Lebron Džejms navodno već pokušava da nagovori Kavaja Lenarda i Džimija Batlera da mu se pridruže u Los Anđeles Lejkersima.

Izvor: SV

Petak, 24.05.2019.

09:42

EPA-EFE/JUSTIN LANE SHUTTERSTOCK OUT

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena izgleda nastavlja sa praksom bavljenja stvarima koje izlaze iz okvira odgovornosti jednog igrača, što je već tokom sezone došlo glave franšizi iz Kalifornije, jer je priča o želji Džejmsa da u tim dođe Entoni Dejvis potpuno uništila hemiju u timu.

Pročitajte još: Kako je Lebron uništio sezonu Lejkersima

Analitičar ESPN Brajan Vindhorst je naveo da je Džejms već krenuo u potragu za dvojicom superstarova za formiranje “velike trojke“, bez koje, kako stvari stoje, ne može da stigne do NBA prstena.

“Koliko razumem, on je već krenuo u proces regrutovanja. Čuo sam da je razgovarao sa Kavajem. Čuo sam da je imao kontakt sa Džimijem. Ne znam da li je dovoljno razgovarati ili dopisivati se ili večerati sa Lebronom za Lejkerse da bi se prevazišle poteškoće sa kojima se franšiza suočava“, istakao je Vindhorst.

Lejkersi su uspeli da nađu novog trenera za sledeću sezonu, ponudu je prihvatio Frenk Vogel, ali i dalje pod znakom pitanja ostaje kako će sve izgledati, s obzirom na veoma turbuletne okolnosti u upravi kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: