Tošić: Nije moglo drugačije, nije mogla takva legenda u penziju bez trofeja VIDEO

Fudbaler Partizana Zoran Tošić istakao je posle pobede nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa da je taj meč za nauk njegovom timu.

Izvor: B92

Petak, 24.05.2019.

08:35

Tošić: Nije moglo drugačije, nije mogla takva legenda u penziju bez trofeja VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Crno-beli su minimalnim trijumfom na "Rajku Mitiću" četvrti put u nizu osvojili Kup, sprečivši najvećeg rivala da posle 12 godina stigne do duple krune.

"Ne sećam se da su imali neku ozbiljnu šansu. Nismo ni mi imali neke stopostotne, ali smo bili slobodniji u igri, raspoloženiji i konkretniji. Više smo hteli trofej valjda zato što su uzeli ligu pa im je ovo bilo u drugom planu. Nama je ovo bilo sve i zbog toga smo rešili da po svaku cenu uzmemo. Složio bih se sa vama da se ni u jednom derbiju nije videla razlika od toliko bodova i to nam je za nauk da svaku utakmicu moramo da shvatamo... ne mogu da kažem kao da je poslednja, ali mora da se pobeđuje kada igraš u Partizanu", rekao je Tošić.

Tošić je istakao da je posebna motivacija timu bilo to što se od fudbala oprašta kapiten ekipe Saša Ilić.

"Bio sam uveren da će se ovako završiti i da ne može jedan ovakav igrač i fudbalska legenda (Saša Ilić) da ode u penziju bez trofeja. Znao sam pogotovo posle svega i onoga u Nišu što je bilo. Jeste penal, nije penal crveni jedan, drugi treći. Sve živo protiv nas a mi uspemo da prođemo, pa onda promena domaćinstva i utakmica na Marakani. Ostali smo mirni, svesni da možemo sve da završimo u našu korist i to smo uspeli", dodao je Bambi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: