"Lepši završetak karijere nisam mogao da poželim"

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je, posle osvajanja trofeja Kupa Srbije, da nije mogao da poželi lepši završetak karijere.

Izvor: SV

Četvrtak, 23.05.2019.

22:10

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Lepši završetak karijere nisam mogao da poželim. Hvala mojim saigračima što mi priuštili da odem u penziju pobedom protiv najvećeg rivala i sa osvojenim Kupom. Hvala im još jednom", rekao je Ilić za Arenu sport.

Fudbaleri Partizana odbranili su večeras trofej Kupa Srbije, pošto su u finalu tog takmičenja u Beogradu pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0.

Kapiten Partizana je zaigrao u nadoknadi vremena i tako dobio priliku da u svom poslednjem meču u karijeri podigne još jedan trofej u crno-belom dresu.

"Nama je čast što smo imali priliku da igramo sa Sašom. Jako sam srećan što se završilo kako smo planirali, što smo osvojili trofej. Posle naporne i teške sezone, pored svih problema, uspeli smo da se izdignemo i da osvojimo trofej", rekao je Zoran Tošić.

I Danilo Pantić je istakao da je "velika stvar" što se Ilić od fudbala oprostio još jednim trofejom.

"Prelep trenutak. Velika stvar što smo ovo priredili Saletu... Izašli smo s namerom da pobedimo, bili smo kao tim celu utakmicu. Čestitam igračima Zvezde na fer i korektnoj borbi, na celoj sezoni, ali mislim da smo mi večeras bili bolja ekipa i da smo zasluženo osvojili", rekao je Pantić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: