Eurohoops: Kuzmić pred povratkom u Crvenu zvezdu

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić na pragu je povratka u Crvenu zvezdu, prenosi "Eurohoops".

Izvor: LN

Četvrtak, 23.05.2019.

20:46

Eurohoops: Kuzmić pred povratkom u Crvenu zvezdu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Renomirani košarkaški portal piše da su Crvena zvezda i Kuzmićev trenutni tim Real Madrid u pregovorima oko prelaska srpskog centra u redove šampiona SRbije.

Kako se navodi, do dogovora još nije došlo, ali je on poodmakloj fazi i radi se o ugovoru koji će biti potpisan na jednu godinu, uz mogućnsot produženja saradnje na još isto toliko.

Dvadesetdevetogodišnji Kuzmić je pre dve sezone prešao upravo iz Beograda u Madrid, ali ga je nedugo nakon transfera od terena udaljila povreda kolena. Ove sezone je takođe imao dosta problema i odigrao je samo 12 utakmica za Madriđane.

Srpski centar je poslednje sezone u Zvezdi (2016/17) pomogao ekipi da osvoji ABA ligu, Superligu Srbije i Kup Srbije, a u Evroligi je imao prosek od 9,4 poena i sedam skokova.

Prošle sezone je sa Realom postao šampion Evrope, dok je, podsetimo, osvojio i šampionski prsten NBA lige 2015. godine kao član Golden Stejt Voriorsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: