Huanfran napušta Atletiko Madrid

Fudbaler Atletiko Madrida Huanfran saopštio je da napušta taj klub posle osam sezona.

Izvor: SN

Četvrtak, 23.05.2019.

15:16

Huanfran napušta Atletiko Madrid
Photo by Maja Hitij/Getty Images

Huanfran je 2011. godine iz Osasune prešao u Atletiko, za koji je odigrao 355 utakmica i postigao šest golova. Njemu je istekao ugovor i nije želeo da potpiše novi jednogodišnji koji mu je ponudila uprava.

"Ovo su moji poslednji dani u Atletiku. Ovo je moja kuća, a ovo je bila divna godina, najbolja u mojoj karijeri. Proživeo sam lepe trenutke, ali sam se i mučio. Moje poreklo je iz Madrida, moj otac je bio navijač Reala, ali sam ja vrlo brzo postao navijač Atletika. Sjajno je što sam ovde važan i ponosan sam na to što sam legenda Atletika",
rekao je Huanfran.

On je osvojio šampionsku titulu sa Atletikom u Primeri, dva trofeja Lige Evropa, dva Superkupa Evrope, Kup kralja i Superkup Španije, a igrao je i u dva finala Lige šampiona.

Huanfran je jedan u nizu defanzivaca koji ovog leta odlaze iz Atletika, Lukas Ernandes otišao je u Bajern, a spekuliše se da je Dijego Godin na korak od prelaska u Inter.

On nije otkrio za koji klub će igrati, a španski mediji spekulišu da bi mogao da ode u Japan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: