Kajri i Lebron ponovo zajedno?

Poslednje informacije iz NBA kažu da je Kajri Irving spreman da ponovo zaigra sa Lebronom Džejmsom.

Izvor: SN

Četvrtak, 23.05.2019.

15:15

Kajri i Lebron ponovo zajedno?
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Glasine oko Los Anđeles Lejkersa ne jenjavaju i priče o ponovnom zajedništvu Lebrona Džejmsa i Kajrija Irvinga ponovo su aktuelne.

Lejkersi su imali plan da očiste "salary cap" i da na ugovoru imaju dva superstara. Nakon čišćenja "selerija" prošlog leta su potpisali jednog od najboljih igrača svih vremena, Lebrona Džejmsa.

Lebron je došao kao slobodan igrač i prethodno je bio član Klivlend Kavalirsa, gde je tri godine igrao sa mladim plejmejkerom sa Djuka, Kajrijem Irvingom, koji je nezadovoljan statusom u Kavsima napustio ekipu i pridružio se karavanu Boston Seltiksa.

Lejkersi i dalje traže drugog superstara, a kako se čini, u Bostonu baš i ne cvetaju ruže, pa će Irving najverovatnije napustiti Masačusets i potpisati sa nekim drugim timom ovog leta.

"Da ste me pitali pre nekih šest meseci da li će Lebron Džejms i Kajri Irving igrati zajedno, rekao bih vam da nema šanse i da je ta priča završeno. Ali, poslednjih meseci se svašta u NBA ligi dešava i sve se češće po kuloarima povezuju Lebron Džejms i Kajri Irving. Čini se da je Kajri spremniji nego ikada da ponovo zaigra sa Lebronom Džejmsom", rekao je jedan od novinara ESPN–a, Džejson Vitlok.

Ovaj potez Lejkersa bio bi zaista veliki, ali s obzirom na to da na poziciji plejmejkera već imaju mladog i talentovanog Lonza Bola, a i kada pogledamo istorijat dešavanja u Kavalirsima na ovaj potez baš i ne treba polagati velike nade, ali ga isto tako ne treba ni otpisivati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: