Devetorica NBA igrača i Lendejl pozvani u reprezentaciju Australije

Selektor košarkaške reprezentacije Australije Andrej Lemanis pozvao je u tim devetoricu NBA igrača na pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini.

Izvor: SN

Četvrtak, 23.05.2019.

11:00

Devetorica NBA igrača i Lendejl pozvani u reprezentaciju Australije
credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Na spisku su: Ben Simons, Endru Bogut, Peti Mils, Eron Bejns, Metju Delavedova, Džo Ingls, Džona Bolden, Den Adel, Tod Blenčfild, Mič Krik, Kameron Glidon, Kris Gulding, Nikolas Kej, Džok Lendejl, Mič Mekeron, Brok Motum i Nejtan Sobi.

Najveće ime na ovom spisku je svakako nekadašnji student univerziteta LSU i sadašnji član Filadelfija Seventisiksersa Ben Simons, kao i plejmejker San Antonio Sparsa Peti Mils, a poziv je dobio i momak koji se nalazi na relaciji Partizan – Žalgiris, Džok Lendejl.

Australija će u 16. i 17. avgusta u Pertu odigrati dve pripremne utakmice sa Kanadom, a 22. i 24. avgusta sa selekcijom SAD. Selektor će uoči početka Svetskog prvenstva skratiti spisak na 12 igrača.

Svetsko prvenstvo odigraće se od 31. avgusta do 15. septembra u Kini, a Australija je u Grupi H sa Kanadom, Senegalom i Litvanijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: