Vaterpolo triler u Šapcu pripao domaćima, Partizan bez finala!

Za titulu šampiona Srbije u vaterpolu boriće se Crvena zvezda i Šabac, pošto su savladale kragujevački Radnički i Partizan.

Izvor: SV

Sreda, 22.05.2019.

22:51

Vaterpolo triler u Šapcu pripao domaćima, Partizan bez finala!
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

“Crveno-beli“ su u revanš meču odigranom u Beogradu slavili sa 11:4, a u prvoj utakmici u Kragujevcu su takođe pobedili – 8:7.

Daleko uzbudljivije je bilo u Šapcu, gde je domaći tim tek posle izvođenja peteraca eliminisao Partizan, za ukupnih 20:18.

Regularni deo meča je bio završen rezultatom 16:15, čime je Šabac nadoknadio gol zaostatka posle prvog meča odigranog u Beogradu (8:7).

Partizan je bio šampion Srbije poslednje četiri sezone, Zvezda je poslednji put titulu osvojila 2014. godine, dok je Šabac prvi put u finalu i ima priliku da osvoji duplu krunu, pošto je prethodno osvojio Kup Srbije.

Finalna serija počinje 29. maja u Šapcu, a revanš je 1. juna u Beogradu, dok bi domaćin eventualne majstorice bio Šabac.

Pored finalista, u Ligi šampiona će igrati i Radnički, a Partizan i Vojvodina će se takmičiti u Evropa kupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: