Trinkijeri pred Dinamik: Da pokažemo ozbiljnost

Trener Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč 8. kola Superlige protiv Dinamika, rekao je da je svaka utakmica prilika da tim bude bolji i pokaže ozbiljnost.

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2019.

10:25

Trinkijeri pred Dinamik: Da pokažemo ozbiljnost
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Utakmica između Dinamika i Partizana igra se u četvrtak od 18 sati u zemunskom SC "Master", a meč će osim takmičarskog, imati i humanitarni karakter.

Odlukom organizatora meča, KK Dinamik sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran organizaciji UNICEF i projektu inkluzivnih dečijih igrališta.

"U dosadašnjem toku Superlige smo imali i dobrih utakmica, ali i perioda kada nismo bili na željenom nivou. Dinamik će sigurno dati sve od sebe da se pokaže u najboljem mogućem svetlu i na nama je da im sa jednakom žarom pariramo", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: