Tomić: FMP dobra uvertira za plej-of Superlige

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da će utakmica protiv FMP-a biti dobra uvertira za plej-of Superlige Srbije.

Izvor: LN

Utorak, 21.05.2019.

18:04

Tomić: FMP dobra uvertira za plej-of Superlige
Photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

"Moramo da igramo izuzetno dobru utakmicu i da odgovorimo na agresivnu igru koja je njihov zaštitni znak. Zato ponavljam po ko zna koji put, pristup mora da bude pravi, ne sme da bude padova, a ova utakmica će biti dobra uvertira za plej-of koji je sve bliži. Pozivam i naše navijače da dodju na meč jer će sigurno videti dobru utakmicu", rekao je Tomić za sajt kluba.

Zvezda će gostovati FMP-u u derbiju osmog kola Superlige Srbije.

"Prvi meč protiv FMP-a koji smo dobili u jednoj dobroj utakmici pokazao je sve ono što smo najavljivali pred taj meč, a posebno sada, i nakon odigranih sedam kola u grupi. FMP je izuzetno spremna, talentovana ekpa koja puno trči i ratnički nastrojena ekipa koja ima svoj kvalitet"
, kazao je Tomić.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je da njegovu ekipu čeka veliki izazov protiv odličnog tima.

"Moramo da igramo maksimalno ozbiljno, da odgovorimo na fizičku igru koju FMP gaji već dugo godina unazad i da se pridržavamo dogovora. Ova utakmica dolazi možda i u pravom trenutku za nas jer se bliži plej-of i upravo ovakvi mečevi sa ekipama koje imaju iskustva igranja i jačih utakmica iz regionalne lige nas očekuju u doigravanju. U dobrom su raspoloženju u prethodnom kolu su pobedili Borac u Čačku što nije nimalo lako, ali naš cilj se zna", rekao je Dobrić.

Utakmica će se igrati u sredu od 20.00 u Železniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: