Barsa i Efes zovu Higinsa, Moskovljani nude novi ugovor

Posle prvobitnih navoda prelasku zvezde moskovskog CSKA Korija Higinsa u Barselonu stigli su demanti.

Izvor: LN

Utorak, 21.05.2019.

17:50

Barsa i Efes zovu Higinsa, Moskovljani nude novi ugovor
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Kako je naveo španski list AS, Higins je ušao u pregovore sa Barselonom posle osvajanja druge evroligaške titule sa CSKA.

On je ove sezone, u Evroligi, imao prosek od 14,8 poena u proseku za CSKA i bio jedan od najkonstantnijih igrača te ekipe.

Ipak, nešto kasnije stigli su demanti poznato grčkog novinara Dzorda Zakasa, koji je rekao da između Higinsa i ekipe koju predvodi srpski sturčnjak Svetislav Pešić nema dogovora, a da je američki bek dobio unosnu ponudu od vicešampiona Evrope Anadolu Efesa.

Takođe, CSKA ne planira da tako lako odustane od Higinsa i već su mu ponudili novi, finansijski jači ugovor.

Higins je Moskvi proveo četiri godine, a prethodno je, u Evropi, nastupao a Gazijantep i Trijumf. Na NBA draft je izašao 2011. godine, ali nije izabran

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: