Niko kao Milivojević – kapiten Palasa najizdržljiviji igrač Premijer lige

Fudbaler Kristal Palasa Luka Milivojević pretrčao je najviše kilometara u protekloj sezoni Premijer lige.

Izvor: LN

Utorak, 21.05.2019.

16:29

Niko kao Milivojević – kapiten Palasa najizdržljiviji igrač Premijer lige

Potencijalni reprezentativac Srbije i kapiten Palasa ne samo da je odigrao svaki minut u 38 utakmica premijerligaške sezone, već je i tokom njih pretrčao čak 447,1 kilometar.

On je zauzeo prvo mesto po broji pretrčanih kilomatara tokom minule sezone, sa tek nešto manje od 2 km više od veziste Barnlija Džeka Korka.

Posle njih tu je, dosta iznenađujuće, bio vezista Čelsija Žoržinjo sa 418,8 kilometara, dok su se u najizdržljivijih pet našli još Vilfred Ndidi iz Lestera (408,3 km) i Ngolo Kante iz Čelsija (407 km).

U Top 10 našli su se još Ćesare Aspilikueta (Čelsi), Džejms Mekartur (Kristal Palas), Gilfi Sigurdson (Everton), Abdulaje Duakure (Votfrod) i Ben Čilvel (Lester).

Podsetimo, pored Luke ove sezone su svaku utakmicu u premijer ligi odigrali samo još štoper Barnlija Ben Mi i defanzivac Vulverhemptona Konor Koadi.

Milivojević je ove sezone upisao 12 golova i dve asistencije u Premijer ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: