Liverpul odustao od pokušaja da dovede De Lihta

Vicešampion Engleske Liverpul odustao je od namere da angažuje štopera Ajaksa Matajsa de Lihta.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 20.05.2019.

18:25

Liverpul odustao od pokušaja da dovede De Lihta
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ostrvski mediji prenose da je Liverpul bacio akcenat na pojačanja u drugim linijama tima, a veruje se da je iz trke ispao i Mančester junajted koji smatra da je cena igrača previsoka.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop smatra da pojačanje u odbrani nije prioritet pošto je klub ranije načinio pun pogodak dovođenjem Virdžila van Dajka.

Klop sada smatra da jepotrebno pojačati napadačku liniju, kao i naći još jednog igrača na poziciji levog beka, te golmana u slučaju da Simon Minjole odluči da napusti klub.

Što se tiče De Lihta, veruje se da je i dalje najbliži seobi u redove Barselone, koja je još zimus završila sve oko angažovanja njegovog klupskog kolege, Frenkija de Jonga.

Ajaks uveliko razmišlja o odlasku De Lihta, pa je klub već načinio prve korake da angažuje zamenu. Veruje se da će to biti Argentinac Lisandro Martinez iz ekipe Defense i Justicije, čiji bi transfer mogao da iznosi šest miliona evra.

Martinez je stigao na medicinske preglede uoči potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: