Minesota rešava pitanje trenera

Minesota Timbervulfsi otvaraju pregovore sa Rajanom Sandersom oko višegodišnje saradnje.

Izvor: SN

Ponedeljak, 20.05.2019.

13:50

Minesota rešava pitanje trenera
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Otkako je Minesota otpustila Toma Tibodoa (koji je istovremeno obavljao funkcije i prvog trenera i generalnog menadžera) kao prelazno rešenje za šefa stručnog štaba bio je Rajan Sanders.

Rajan je inače sin pokojnog Flipa Sandersa, nekadašnjeg trenera Minesote, Detroita i Vašingtona, a i dva puta je bio trener tokom NBA "Ol Star" utakmica. Rajan je studirao na univerzitetu Minesota, baš kao i njegov otac, a u NBA je bio na poziciji asistenta u Vašingtonu od 2009. do 2014. godine, kada prelazi u Tumbervulfse.

Rajan se pokazao veoma dobro kao prelazni trener, tako da su čelnici franšize odlučili da upravo njemu povere ključeve "Vukova" u narednom periodu, tako da su otpočeti pregovori oko njegovog stalnog zaposlenja na mestu prvog trenera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: