Obradović otkrio glavni problem Fenerovog neuspeha

Željko Obradović, srpski košarkaški trener, pričao je o utiscima na Fajnal foru Evrolige.

Izvor: LN

Subota, 18.05.2019.

20:26

Obradović otkrio glavni problem Fenerovog neuspeha
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Obradovićev Fenerbahče nije uspeo da savlada prvu prepreku u Vitoriji, pošto je od njih bolji bio Anadolu Efes rezultatom 92:73.

Fener sada očekuje duel za treće mesto protiv Real Madrida u nedelju.

"Pre svega, sutra imamo utakmicu koja nikada nije laka. Moraćemo da promenimo 'čip' da bi bili spremni za tursku ligu. Imamo iskustva, ali kluč je da promenimo 'čip' kako bi bili spremni. Sada nije drugačije", rekao je Obradović za "Eurohoops".

Fener je na Fajnal for došao sa dosta povređenih i rovitih igrača.

"Naravno, povrede su bile glavni problem za nas. Ne samo jer dva igrača (Datome, Lovernj) nisu igrali. Dva igrača su igrala rovita (Kalinić, Veseli), ali glavni problem za nas je bio to što smo skoro 40 dana radili bez četiri igrača. Bilo je teško igrati sa samo dva 'teškaša', Ahmetom (Duverioluom) i Nikolom Melijem", dodao je ŽOC i još jednom podesetio:

"Ne tražimo izgovor. O svemu ćemo razgovarati između sebe i videti kako stoje stvari".

Ovogodišnje NBA pojačanje Fenera Žofri Lovernj propustio je Fajnal for zbog povrede, a iz istog razloga propustiće i ostatak sezone.

"Tužno je što sam povređen ovoliko dugo. Zbog ovoga sam došao u Evropu i to što ne igram je dosta teško. Moje stanje se analizira svake nedelje. Neću biti spreman da zaigram ove sezone", rekao je Lovernj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: