Milošević: Ilić u startnoj postavi, bolje biti treći nego četvrti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da će predstojeća utakmica protiv Proletera u Super ligi cela biti u znaku kapitena Saše Ilića.

Izvor: LN

Subota, 18.05.2019.

15:03

Milošević: Ilić u startnoj postavi, bolje biti treći nego četvrti
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Dugogodišnji kapiten crno-belih će na kraju sezone završiti igračku karijeru.

"Takmičarski nam predstoji još jedna bitna utakmica, jer želimo da probamo da ostanemo na trećem mestu, ipak sve ostaje upisano u istoriji. Bez obzira što niko nije zadovoljan ovom sezonom, ipak je bolje biti treći nego četvrti. Naravno, sutrašnji meč će biti u znaku našeg kapitena, koji sve to zaslužuje. Svi znate koji značaj ima Saša Ilić za klub poslednjih decenija. Biće u startnoj postavi i igraće koliko može", rekao je Milošević novinarima u Beogradu.

Partizan će u nedelju na svom stadionu dočekati Proleter u poslednjem, 37. kolu Super lige Srbije, a poslednji meč u Humskoj odigraće 41-godišnji Ilić.

"Imaće tim oko sebe, a mi ćemo probati da pobedimo. Siguran sam da i on ima želju da se od svog stadiona oprosti pobedom. On je pokazao u ovom periodu da itekako doprinosi timu, jer kad god je igrao, mi smo pobeđivali", rekao je trener crno-belih.

On je napomenuo da sutrašnji meč neće biti "pravi oproštaj" od Ilića, s obzirom da Partizan u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" očekuje poslednji meč u sezoni protiv Crvene zvezde u finalu Kupa.

Upitan kako komentariše promenu domaćinstva finala Kupa Srbije, Milošević je samo kratko rekao "nikako".

Milošević je rekao da je Proleter najprijatnije iznenađenje Super lige Srbije, kao i da će zbog finala Kupa biti "određenih promena u timu".

Partizan je pozvao sve navijače da dođu ranije, pošto će se u 18.30 na semaforu emitovati film od 25 minuta u kome će se razni saigrači i bivši treneri opraštati od Ilića.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: