Lotito: Sergej je najbolji vezista u ligi, nema cenu

Predsednik Lacija Klaudio Lotito sudeći prema poslednjim izjavama nema nameru da ni ovog leta proda reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića-Savića.

Izvor: Z.K.

Subota, 18.05.2019.

13:58

Lotito: Sergej je najbolji vezista u ligi, nema cenu
Photo by Marco Rosi/Getty Images

Lotito je u intervjuu za "Korijere delo Sport" poručio da je Srbin veoma važan za igru nebesko-plavih i da ne razmišlja o njegovom odlasku iz Rima.

Prošle sezone bilo je dosta govora o tome kako će Milinković-Savić preći u neki od brojnih zainteresovanih klubova, ali cena od 120 miliona, koliko je tražio Lotito je odbila mnoge kupce.

"Sergej je najbolji vezista lige. ne želim da uopšte procenjujem koliko je vredan jer bih to inače značilo da je na prodaju. On je značajan deo planiva koja smo napravili zajedno Tare, Peruci, Inzagi i ja", rekao je prvi čovek Lacija.

Milinković-Savić je ove sezone postigao četiri gola uz isto toliko asistencija na 30 utakmica.

Nedavno je bilo govora od tome da ga želi Juventus, ali je sam srpski fudbaler rekao po osvajanju trofeja Kupa Italije da "želi da osvaja još trofeja sa Lacijom".

Takođe, Lotito je odgovorio i na pitanje šta misli o tome da bi Simone Inzagi mogao da preuzme kormilo Juventusa.

"Nikad nisam verovao da će pozicija trenera biti sporna. On predstavlja istoriju lacija, kao igrač i kao trener. Zaslužio je svoje mesto u našem stručnom timu. Po meni, Inzagi ostaje. Ako bi me pitao da mu dam dozvolu da ode u Juventus, to bi me kao čoveka povredilo. Drag mi je, doprineo je razvoju kluba. Tražio je prošle godine da ne prodamo Milinkovića-Savića i to sam prihvatio jer poštujem dogovor. Ne mogu da zanemarim mogućnost da jednog dana Simone ode, nikad se ne zna u fudbalu. ne znam šta on želi, koliko vidim, do sada je uvek bio privržen našim bojama. Juve je sjajno mesto, ali zašto ne bi bio i Lacio. U fudbalu nije sve u novcu", zaključio je Lotito.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: