Ramos poručio, neće Pogbu u Realu

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba planira da ovog leta promeni sredinu i zaigra za Real, alit o neće ići nimalo lako.

Izvor: Z.K.

Subota, 18.05.2019.

13:43

Ramos poručio, neće Pogbu u Realu
Photo by Stu Forster/Getty Images

Ne samo zbog zabrane rada njegovom agentu Minu Raioli, već i zbog mnogih drugih faktora.

Iako ga trener Reala Zinedin Zidan veoma ceni, postoji opravdana bojazan da Pogba nije dobrodošao u svlačionici igrača, a pojedini mediji pišu kako su čelnici kluba upozoreni na tako nešto.

Tako "Don Balon" prenosi kako je navodno kapiten Serhio Ramos poručio predsedniku Reala Florentinu Peresu da ne želi da vidi Pogbu u svlačionici.

Ramos smatra kako bi Pogba bio negativan za atmosferu u ekipi i apostrofira probleme koje je Mančester junajted imao tokom sezone sa njim.

S druge strane, Zidan veoma ceni svog sunarodnika i njegov transfer je označio kao jedan od tri najvažnija u letnjem prelaznom roku.

Poznato je da je Real već dogovorio dolazak Edena Azara iz Čelsija, veruje se da je na putu ka "Santjago Bernabeu" i reprezentativac Srbije Luka Jović.

Što se tiče Pogbe, cena od 150 miliona evra je visoka, ali Real je spreman da je plati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: