Obradović: Žao mi je igrača, ne tražim izgovore

Željko Obradović, trener košarkaša Fenerbahčea, "okrivio" je lošu odbranu svojih izabranika za poraz u polufinalu Evrolige.

Izvor: LN

Petak, 17.05.2019.

22:07

Obradović: Žao mi je igrača, ne tražim izgovore
AP Photo/Alvaro Barrientos

Efes je razbio Fenerbahče u derbiju turskih timova u polufinalu Evrolige u Vitoriji rezultatom 92:73.

Obradović je rekao da mu je "žao igrača".

"Pokušao sam da shvatim šta se desilo sa mojim timom danas. Žao mi je igrača. Prvi utisak je da shvatimo da naša odbrana nije bila na najvišem nivou da bi igrali protiv ekipe kao što je Efes na Fajnal foru. Žao mi je svih naših ljudi, pružili su nam veliku podršku. Verujem da smo igrali veoma dobru košarku ove sezone i ovakvo izdanje me je veoma povredilo", izjavio je Obradović posle meča.

Fenerbahče je bio bez povređenih Datomea i Lovernja, dok su Kalinić i Veseli igrali roviti.

"Ako krenem da pričam o povredama izgledaće kao da tražim izgovor. Igrali smo puno utakmica bez glavnih igrača. Zbog toga mi je i žao. Nismo igrali našu igru", dodao je ŽOC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: