Krajinoviću pripao okršaj sa Troickim na Čelendžeru

U duelu srpskih tenisera na Čelendžeru u Hajlbronu između Filipa Krajinovića i Viktora Troickog pobednika smo saznali posle dva odigrana seta.

Izvor: LN

Petak, 17.05.2019.

19:37

Krajinoviću pripao okršaj sa Troickim na Čelendžeru
Troicki i Krajinoviæ sa Dejvis kup reprezentacijom 2015. (Srdjan Stevanovic/Starsportphoto)

Krajinović je slavio pobedu posle jednog časa i 40 minuta borbe – 7:5, 7:6(6).

Filip je zabeležio i treću pobedu zaredom i plasirao se u polufinale, gde će za protivnika imati Stefana Travalju iz Italije.

Posle po jednog brejka na obe strane na početku drugog seta, Filip je prvi krenuo ponovo da pritiska na riternu. Nije iskoristio dve vezane šanse na 4:3, ali jeste prvu na 6:5.

U drugom setu Troicki i dalje nije uspevao da stvori brejk šanse, a Krajinović je propustio dve. Nije bilo brejka, pa se ušlo u taj-brejk.

Tu je prvi napao Viktor i napravio mini-brejk, ali je Krajinović uspeo da se ubrzo vrati u nezvanični trinaesti gem seta, a onda da iskoristi prvu meč loptu i plasira se u polufinale.

Troicki je plasmanom u četvrtfinale Čelendžera u Hajlbronu napravio napredak od dve pozicije, pa će se od naredne nedelje naći na 256. mestu rang liste, dok je Krajinović, za sada, skočio na 67. poziciju planete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: