"Ne znam gde ću dalje, žao mi je što odlazim" VIDEO

Potencijalni reprezentativac Srbije Aleksa Avramović se i zvanično oprostio od Varezea, u kom je proveo tri sezone.

Izvor: SV

Petak, 17.05.2019.

12:11

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Nekadašnji košarkaš čačanskog Borca je ostavio dubok trag u italijanskom timu, ali je ipak odlučeno da je vreme za novo poglavlje.

"Ne znam gde ću nastaviti karijeru... Želim da izaberem tim u kom ću moći da napredujem i da se borim za trofeje. Želim nešto što će mi omogućiti da se poboljšam", naveo je Avramović.

On je istakao i da mu je žao što napušta klub.

"Sva razdvajanja su pomalo tužna, ali to je prirodan tok stvari. Kraj je nekakvog ciklusa i vreme je za promene. Za ove tri godine sam mnogo naučio, došao sam ovde bez znanja engleskog jezika, a sada govorim i engleski i italijanski. Postao sam ozbiljnija i kompletnija osoba", naveo je Avramović.

Avramović ima 25 godina, a u protekloj sezoni je prosečno beležio 18 poena i po tri skoka i asistencije u italijanskoj ligi, dok je u FIBA Evropa kupu ubacivao 21 poen po meču, uz četiri uspešna dodavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: